Scrapple (Terci)
Scrapple (Mush) este un fel principal fără gluten . O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 30 g de grăsimi și un total de 887 de calorii . Această rețetă este pentru 3 persoane și costă 1,05 USD per porție. Această rețetă este apreciată de 34 de gurmanzi și bucătari. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 11 ore . Un amestec de apă, cimbru măcinat, făină de porumb și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare:.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți ciorchinii de porc și apa la fierbere, la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 2 ore. După ce este gata, scoateți ciorchinii de porc pe o farfurie pentru a se răci la temperatura camerei, apoi sfâșiați carnea, aruncând grăsimea, pielea și oasele. Strecurați lichidul de gătit și păstrați 2 1/2 litri.
Puneți din nou la fiert cele 2 1/2 litri de supă într-o oală mare, la foc mare, și adăugați baza de supă de pui, amestecând până se dizolvă.
Puneți mălaiul într-un bol și adăugați cimbrul, salvia, cimbru, ienibahar, nucșoara, cuișoarele, piperul negru, piperul alb, ardeiul cayenne, sarea și piperul. Încorporați încet mălaiul în supa clocotită cu un tel și reduceți focul la mediu-mic. Fierbeți la foc mic timp de 15 minute, amestecând frecvent.
În timp ce mălaiul se gătește, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați ceapa și gătiți până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 5 minute. După ce mălaiul a gătit timp de 15 minute, adăugați ceapa, șunca rasă și brânza Cheddar. Gătiți și amestecați încă 15 minute; amestecul va fi suficient de gros încât o lingură va sta în el. Condimentați după gust, vită scrapple trebuie să fie bine condimentată, altfel va avea un gust foarte fad după prăjire. Ungeți fundul și lateralele a trei forme de chec de 23x13 cm și turnați vită scrapple. Acoperiți formele cu folie alimentară și dați la frigider peste noapte.
Pentru a servi scrapple-ul, scoateți-l din formele de chec și tăiați-l în felii groase de 6-12 mm. Prăjiți-l în unt topit într-o tigaie la foc mediu-mare, până se rumenește și devine crocant pe ambele părți, aproximativ 10 minute.