Scoici învelite cu slănină cu sos Jalapeno-Papaya
Scoicile învelite cu slănină cu sos Jalapeno-Papaya necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 289 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper, scoici de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Încercați Scoici învelite cu slănină cu sos de pere, Scoici de mare învelite cu slănină servite pe sos cremos Brie, și Brânză acoperită, șuncă învelită Jalapeno Popper Burgers cu maioneză Jalapeno prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Pregătiți o cană de quinoa conform instrucțiunilor pachetului. Când este gătit, amestecați 1/4 cană de coriandru proaspăt tocat. Acoperiți și puneți deoparte.
Înjumătățiți feliile de slănină în cruce și înfășurați felii în jurul a 1 kilogram de scoici de mare. Asigurați-vă cu murături din lemn, dacă este necesar.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Adăugați toate scoicile și gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți 5 minute, până când scoicile sunt fierte (opace).
În timp ce scoicile gătesc, pregătiți sos de papaya. Într-un castron mic, combinați papaya tăiată cubulețe, 2 linguri de coriandru, suc de lămâie, jalapeno și chimen. Condimentează cu sare și piper negru.
Scoateți 2 scoici fierte din tigaie și rezervați-le la frigider pentru o altă rețetă
Serviți scoicile rămase cu quinoa și sos de papaya.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.