Scoici în sos de nucă de cocos-busuioc
Dacă $2.45 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoici în sos de nucă de cocos-busuioc ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. O porție conține 464 calorii, 5g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de pește, lapte de cocos, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scoici cu sos de lămâie-busuioc, Scoici de mare arse cu sos de lămâie și salată de busuioc, mentă și coriandru, și Scoici arse cu sos de lămâie de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o tigaie de 12 inci, cu față dreaptă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut sau până când amestecul fierbe.
Adăugați scoici; acoperiți și braconați la foc mic, reglând căldura după cum este necesar, timp de 8 minute sau până când scoicile devin opace.
Folosind o lingură cu fante, scoateți scoicile din tigaie; așezați într-un vas puțin adânc sau boluri individuale de servire. Acoperiți cu folie. Se fierbe amestecul de lapte de cocos la foc mare, neacoperit, timp de 10 până la 15 minute sau până se reduce la 1 1/2cupe. Se amestecă sosul de pește și busuiocul; lingura peste scoici.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.