Scoici Umplute
Cojile umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste de roșii și usturoi prăjite la foc, brânză ricotta din lapte integral, curcan-pepperoni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici Umplute, Scoici Umplute, și Scoici Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti cojile de paste conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere. Clătiți sub apă rece; se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând constant, 5 minute.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând constant, 3 minute.
Combinați amestecul de spanac, brânza Romano și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de spanac-brânză în fiecare coajă gătită.
Combinați sosul de paste și sosul de roșii; se amestecă bine. Puneți 1/2 cană de sos într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Aranjați cojile umplute peste sos în vasul de copt; lingura sosul rămas peste scoici. Capac; coaceți la 350 timp de 35 de minute. Descoperiți; coaceți încă 10 minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.