Scoici rapide cu ardei și porumb
Scallops rapid cu ardei și porumb este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, cuișoare de usturoi, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici rapide cu ardei și porumb, Scoici cremoase și ardei, și Rețetă Cremă De Scoici Și Ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ținând fiecare ureche de porumb în poziție verticală într-un castron adânc, tăiați miezurile din știuleți. Clătiți scoici și uscați; presărați ușor peste tot cu sare și piper.
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei de măsline în fiecare din cele două tigăi antiaderente de 10 până la 12 inci la foc mare.
Adăugați porumb, ardei gras, usturoi și chimen într-o tigaie; adăugați scoici în cealaltă. Gătiti, amestecând des ambele tigăi, până când legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 3 minute, iar scoicile sunt rumenite la exterior și abia opace în centru (tăiate la test), aproximativ 5 minute.
Chiar înainte de servire, amestecați busuiocul în amestecul de legume și cilantro în scoici.
Adăugați sare și piper după gust la ambele. Movilă legume într-un castron larg, puțin adânc; top cu scoici (și orice sucuri de tigaie).