Scoici prăjite cu sos picant de fasole

Scoici prăjite cu sos picant de fasole
O porție conține 190 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă 73 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., scoicile prăjite cu sos picant de fasole ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de bulion de pui, căței de usturoi, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Scoici prăjite cu sos de fasole neagră, Crocodil prăjit cu sos picant de fasole neagră, și Tofu prăjit și ciuperci Shiitake în sos picant de fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați bine scoicile în mai multe schimbări de apă rece, aruncând orice scoici deschise. Frecați cojile cu o perie rigidă pentru a îndepărta orice nisip, apoi clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scurgeți scoicile într-o strecurătoare și uscați-le cu prosoape de hârtie; pus deoparte.Amestecați sucul de scoică sau bulionul de pui, sosul de fasole și sosul de soia împreună într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți un wok cu fund plat de 14 inci sau o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mare până când o mărgele de apă dansează când este aruncată în tigaie, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Stropiți uleiul în jurul perimetrului wok-ului sau tigaiei și adăugați șalotele, usturoiul și ghimbirul. Folosind o spatulă metalică, se prăjește până se parfumează, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați scoicile rezervate și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6
Adăugați fulgii de ardei roșu sau chile și amestecați până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
7
Adăugați amestecul de sos de fasole rezervat, acoperiți cu un capac etanș și gătiți timp de 4 minute, amestecând o dată la fiecare minut. Descoperiți și prăjiți până când scoicile sunt complet deschise, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Transferați scoicile deschise într-un vas de servit și continuați să prăjiți, transferând scoicile în vas pe măsură ce se deschid, până când amestecul de sos de fasole se reduce la o consistență cochetă. Aruncați scoicile nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Adăugați scallions, amestecați pentru a combina și turnați sosul peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista