Scoici prăjite cu sos picant de fasole
O porție conține 190 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă 73 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., scoicile prăjite cu sos picant de fasole ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de bulion de pui, căței de usturoi, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Scoici prăjite cu sos de fasole neagră, Crocodil prăjit cu sos picant de fasole neagră, și Tofu prăjit și ciuperci Shiitake în sos picant de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați bine scoicile în mai multe schimbări de apă rece, aruncând orice scoici deschise. Frecați cojile cu o perie rigidă pentru a îndepărta orice nisip, apoi clătiți bine.
Scurgeți scoicile într-o strecurătoare și uscați-le cu prosoape de hârtie; pus deoparte.Amestecați sucul de scoică sau bulionul de pui, sosul de fasole și sosul de soia împreună într-un castron mic; pus deoparte.
Încălziți un wok cu fund plat de 14 inci sau o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mare până când o mărgele de apă dansează când este aruncată în tigaie, aproximativ 1 până la 2 minute.
Stropiți uleiul în jurul perimetrului wok-ului sau tigaiei și adăugați șalotele, usturoiul și ghimbirul. Folosind o spatulă metalică, se prăjește până se parfumează, aproximativ 15 secunde.
Adăugați scoicile rezervate și amestecați timp de 1 minut.
Adăugați fulgii de ardei roșu sau chile și amestecați până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați amestecul de sos de fasole rezervat, acoperiți cu un capac etanș și gătiți timp de 4 minute, amestecând o dată la fiecare minut. Descoperiți și prăjiți până când scoicile sunt complet deschise, încă aproximativ 1 minut.
Transferați scoicile deschise într-un vas de servit și continuați să prăjiți, transferând scoicile în vas pe măsură ce se deschid, până când amestecul de sos de fasole se reduce la o consistență cochetă. Aruncați scoicile nedeschise.
Adăugați scallions, amestecați pentru a combina și turnați sosul peste scoici.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau