Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean
Dacă $1.34 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean ar putea fi grozave fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 102 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, coajă de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean, Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, și Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți sfecla: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Umpleți un castron mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați verdele de pe fiecare sfeclă, lăsând aproximativ 1 inch de tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Sifonada De Frunze De Kale
3
Puneți verdele în vasul cu apă pentru a le spăla bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți-le din apă și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Așezați sfecla pe o foaie de copt și stropiți 1 lingură de ulei de măsline și 2 linguri de apă peste ele. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți fiecare foaie de copt cu folie de aluminiu și sfeclă prăjită până se înmoaie când este străpunsă cu un cuțit mic, 30 până la 45 de minute, în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Scoateți din cuptor; lasa sa se raceasca. Tăiați capetele rădăcinii și tulpinii fiecărei sfeclă, apoi frecați sfecla pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tăiați sfecla în felii groase de cca. Apoi tăiați fiecare felie fiecare din nou pe lungime pentru a forma bastoane de centimetru. Mutați sfecla într-un castron de dimensiuni medii și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se amestecă pătrunjelul, aproximativ jumătate din șalota tocată și coaja de citrice într-un castron mic pentru gremolata. Pune deoparte.Feliați verdele de sfeclă curat și uscat transversal în panglici de centimetru. Includeți venele și majoritatea tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Verde
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați verdele. Se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând adesea până când se ofilesc și încă viu colorate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Verzii
1
Încălziți cea mai tare bucată de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă, așezată la foc mediu-mare, până când este foarte fierbinte, dar nu destul de fumătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați scoicile în loturi pentru a evita aglomerarea. Gatiti scoicile netulburate pe o parte aproximativ 3 minute pana se formeaza o crusta aurie frumoasa. Întoarceți-le și gătiți încă un minut sau două până când abia sunt translucide în centru.Pregătiți sosul: într-o tigaie mică, combinați șalota tocată rămasă cu hreanul, CR sucromme FRA și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mic, amestecand din cand in cand, doar pana cand se topeste CR aproxormme fra fra, 1 pana la 2 minute. Păstrați sosul cald la foc mic.Finalizați vasul: Movilați o grămadă mică de verdeață de sfeclă sotată pe fiecare din cele 4 farfurii. Aruncați bastoanele de sfeclă cu 1 lingură de ulei de măsline, un vârf de sare și piper și aproximativ jumătate din gremolata. Aruncă bine. Movilă sfecla îmbrăcată atractiv pe jumătate și pe jumătate din grămada de verdeață de sfeclă. Completați toate acestea cu 3 sau 4 scoici pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creme Fraiche
Sfeclă Verde
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă
Verzii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De Kale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se presară cu gremolata rămasă și un strop de cremă caldă de hrean.