Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean

Dacă $1.34 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean ar putea fi grozave fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 102 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, coajă de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean, Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, și Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți sfecla: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Umpleți un castron mare cu apă.
Tăiați verdele de pe fiecare sfeclă, lăsând aproximativ 1 inch de tulpină.
Puneți verdele în vasul cu apă pentru a le spăla bine.
Scoateți-le din apă și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați sfecla pe o foaie de copt și stropiți 1 lingură de ulei de măsline și 2 linguri de apă peste ele. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți fiecare foaie de copt cu folie de aluminiu și sfeclă prăjită până se înmoaie când este străpunsă cu un cuțit mic, 30 până la 45 de minute, în funcție de dimensiune.
Scoateți din cuptor; lasa sa se raceasca. Tăiați capetele rădăcinii și tulpinii fiecărei sfeclă, apoi frecați sfecla pentru a îndepărta pielea.
Tăiați sfecla în felii groase de cca. Apoi tăiați fiecare felie fiecare din nou pe lungime pentru a forma bastoane de centimetru. Mutați sfecla într-un castron de dimensiuni medii și puneți-o deoparte.
Se amestecă pătrunjelul, aproximativ jumătate din șalota tocată și coaja de citrice într-un castron mic pentru gremolata. Pune deoparte.Feliați verdele de sfeclă curat și uscat transversal în panglici de centimetru. Includeți venele și majoritatea tulpinilor.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Adăugați verdele. Se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând adesea până când se ofilesc și încă viu colorate, aproximativ 4 minute.
Încălziți cea mai tare bucată de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă, așezată la foc mediu-mare, până când este foarte fierbinte, dar nu destul de fumătoare.
Adăugați scoicile în loturi pentru a evita aglomerarea. Gatiti scoicile netulburate pe o parte aproximativ 3 minute pana se formeaza o crusta aurie frumoasa. Întoarceți-le și gătiți încă un minut sau două până când abia sunt translucide în centru.Pregătiți sosul: într-o tigaie mică, combinați șalota tocată rămasă cu hreanul, CR sucromme FRA și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mic, amestecand din cand in cand, doar pana cand se topeste CR aproxormme fra fra, 1 pana la 2 minute. Păstrați sosul cald la foc mic.Finalizați vasul: Movilați o grămadă mică de verdeață de sfeclă sotată pe fiecare din cele 4 farfurii. Aruncați bastoanele de sfeclă cu 1 lingură de ulei de măsline, un vârf de sare și piper și aproximativ jumătate din gremolata. Aruncă bine. Movilă sfecla îmbrăcată atractiv pe jumătate și pe jumătate din grămada de verdeață de sfeclă. Completați toate acestea cu 3 sau 4 scoici pe farfurie.
Se presară cu gremolata rămasă și un strop de cremă caldă de hrean.