Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean

Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean
Dacă $1.34 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean ar putea fi grozave fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 102 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, coajă de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean, Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, și Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți sfecla: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Umpleți un castron mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați verdele de pe fiecare sfeclă, lăsând aproximativ 1 inch de tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Puneți verdele în vasul cu apă pentru a le spăla bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți-le din apă și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Așezați sfecla pe o foaie de copt și stropiți 1 lingură de ulei de măsline și 2 linguri de apă peste ele. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți fiecare foaie de copt cu folie de aluminiu și sfeclă prăjită până se înmoaie când este străpunsă cu un cuțit mic, 30 până la 45 de minute, în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Scoateți din cuptor; lasa sa se raceasca. Tăiați capetele rădăcinii și tulpinii fiecărei sfeclă, apoi frecați sfecla pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tăiați sfecla în felii groase de cca. Apoi tăiați fiecare felie fiecare din nou pe lungime pentru a forma bastoane de centimetru. Mutați sfecla într-un castron de dimensiuni medii și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se amestecă pătrunjelul, aproximativ jumătate din șalota tocată și coaja de citrice într-un castron mic pentru gremolata. Pune deoparte.Feliați verdele de sfeclă curat și uscat transversal în panglici de centimetru. Includeți venele și majoritatea tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați verdele. Se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând adesea până când se ofilesc și încă viu colorate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
VerziiVerzii
1
Încălziți cea mai tare bucată de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă, așezată la foc mediu-mare, până când este foarte fierbinte, dar nu destul de fumătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați scoicile în loturi pentru a evita aglomerarea. Gatiti scoicile netulburate pe o parte aproximativ 3 minute pana se formeaza o crusta aurie frumoasa. Întoarceți-le și gătiți încă un minut sau două până când abia sunt translucide în centru.Pregătiți sosul: într-o tigaie mică, combinați șalota tocată rămasă cu hreanul, CR sucromme FRA și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mic, amestecand din cand in cand, doar pana cand se topeste CR aproxormme fra fra, 1 pana la 2 minute. Păstrați sosul cald la foc mic.Finalizați vasul: Movilați o grămadă mică de verdeață de sfeclă sotată pe fiecare din cele 4 farfurii. Aruncați bastoanele de sfeclă cu 1 lingură de ulei de măsline, un vârf de sare și piper și aproximativ jumătate din gremolata. Aruncă bine. Movilă sfecla îmbrăcată atractiv pe jumătate și pe jumătate din grămada de verdeață de sfeclă. Completați toate acestea cu 3 sau 4 scoici pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creme FraicheCreme Fraiche
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
VerziiVerzii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se presară cu gremolata rămasă și un strop de cremă caldă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
4
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista