Scoici prăjite cu Sabayon cu usturoi prăjit

Scoici prăjite cu Sabayon cu usturoi prăjit
Scoicile arse cu Sabayon cu usturoi prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, scoici de dafin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc, Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc, și Scoici Arse Cu Cremă De Usturoi-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați partea superioară de 1/4 inch de pe capetele de usturoi pentru a expune cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
3
Puneți capetele de usturoi pe o foaie mare de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Stropiți 1 linguriță de ulei peste usturoi și înfășurați ușor, dar complet în folie; așezați pachetul direct pe raftul cuptorului și prăjiți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 45 de minute. Mișto. Strângeți usturoiul din piei în castron. Folosind furculita, mash usturoi prăjit până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Încălziți 3 lingurițe de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați scoici cu sare și piper. Pentru scoici de mare: Căutați jumătate la un moment dat până se rumenesc și doar opac în centru, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Pentru scoicile de dafin:saut jumătate la un moment dat până la opac, amestecând frecvent, aproximativ 1 1/2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
7
Transferați pe placă. Cort cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Între timp, aduceți sucul de scoică și vermutul la fiert într-o cratiță mică; se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Bateți gălbenușurile de ou și 2 linguri piure de usturoi prăjit într-un castron mare de metal pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de suc de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa) și bateți până când sabayon este gros și cremos și termometrul înregistrează 160 de litri F, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
11
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Bateți pătrunjelul, tarhonul și arpagicul. Condimentează sabayon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Împărțiți rucola între 4 farfurii calde; așezați scoici deasupra rucola. Puneți sabayon peste scoici și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
RucolaRucola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista