Scoici prăjite cu Sabayon cu usturoi prăjit
Scoicile arse cu Sabayon cu usturoi prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, scoici de dafin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc, Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc, și Scoici Arse Cu Cremă De Usturoi-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați partea superioară de 1/4 inch de pe capetele de usturoi pentru a expune cuișoarele.
Puneți capetele de usturoi pe o foaie mare de folie.
Stropiți 1 linguriță de ulei peste usturoi și înfășurați ușor, dar complet în folie; așezați pachetul direct pe raftul cuptorului și prăjiți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 45 de minute. Mișto. Strângeți usturoiul din piei în castron. Folosind furculita, mash usturoi prăjit până la omogenizare.
Încălziți 3 lingurițe de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Presărați scoici cu sare și piper. Pentru scoici de mare: Căutați jumătate la un moment dat până se rumenesc și doar opac în centru, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Pentru scoicile de dafin:saut jumătate la un moment dat până la opac, amestecând frecvent, aproximativ 1 1/2 minute pe lot.
Transferați pe placă. Cort cu folie pentru a se încălzi.
Între timp, aduceți sucul de scoică și vermutul la fiert într-o cratiță mică; se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie.
Bateți gălbenușurile de ou și 2 linguri piure de usturoi prăjit într-un castron mare de metal pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de suc de scoici.
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa) și bateți până când sabayon este gros și cremos și termometrul înregistrează 160 de litri F, aproximativ 3 minute.
Scoateți vasul de peste apă.
Bateți pătrunjelul, tarhonul și arpagicul. Condimentează sabayon cu sare și piper.
Împărțiți rucola între 4 farfurii calde; așezați scoici deasupra rucola. Puneți sabayon peste scoici și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.