Scoici la grătar cu unt de lămâie-ghimbir și baghetă la grătar
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 290 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 90 de cenți pe porție. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, unt, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici La Grătar Cu Unt De Ghimbir Cu Lămâie, Scoici Manila la grătar cu unt de ierburi de lămâie, și Scoici la grătar cu ghimbir și ierburi cu Bruschetă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (căldură mare). Folosind spatula, amestecați untul, șalota tocată, pătrunjelul proaspăt tocat, sucul proaspăt de lămâie, ghimbirul proaspăt tocat și coaja de lămâie rasă fin într-un castron mic; condimentează după gust cu sare și piper. Întindeți subțire unt de lămâie-ghimbir pe 1 parte a fiecărei felii de pâine. Aranjați scoici într-un singur strat în tigaie de aluminiu de unică folosință.
Așezați tigaia pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți doar până când scoicile se deschid, 8 până la 10 minute (aruncați orice scoici care nu se deschid).
Folosind lingura cu fante, transferați scoici la grătar în 2 boluri puțin adânci. Pâinea la grătar până când este ușor carbonizată, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați restul de unt de lămâie-ghimbir în sucurile din tigaie; se amestecă pe grătar până se topește.
Se toarnă sucuri din tigaie peste scoici.
Per porție: calorii (kcal) 476,6, % calorii din grăsimi 47,3, grăsimi (g) 25,0, grăsimi saturate (g) 14,1, colesterol (mg) 105,6, carbohidrați (g) 37,4, fibre dietetice (g) 1,9, zaharuri totale (g) 2,1, proteine (g) 22,7
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.