Scoici la grătar cu cuscus șofran

Scoici la grătar cu cuscus șofran
Scoicile la grătar cu cuscus de șofran necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 254 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de morcov, țelină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici De Porc La Grătar, Zucchini și șofran Vichyssoise cu scoici, și Scoici în bulion de șofran-tarhon.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; amestecați bine. Aranjați scoici într-un singur strat într-o caserolă de 1 1/2 litru; lingurați aproximativ 6 linguri de amestec de ketchup peste scoici. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați apa și următoarele 7 ingrediente (apă prin piper) într-o cratiță medie și aduceți la fierbere; amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
4
Adăugați ulei și puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Descoperi scoici, și se fierbe 6 minute pe fiecare parte sau până la făcut. Se amestecă amestecul de cuscus pe farfurii individuale; se acoperă cu scoici și se stropesc cu amestecul de ketchup rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
6
Garnisiți cu felii de fructe proaspete și pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De FructeFelii De Fructe
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Râul Rusesc Chardonnay
La Crema Râul Rusesc Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipică denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-var și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista