Scoici glazurate cu caramel

Scoici glazurate cu caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici de mare glazurate cu caramel. Această rețetă face 4 porții cu 545 de calorii, 15 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Pentru 2,32 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de migdale, unt, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum scoici de mare glazurați cu soia și balsamic, scoici de mare glazurați cu ghimbir și soia cu legume prăjite și gătiți cartea: scoici carbonizate de mare cu sare de mare afumată.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, la foc mic, combinați 3 linguri de zahăr, apa și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă și se fierbe să se îngroașe. Rezervă.
3
Adăugați ulei și unt într-o tigaie la foc mediu. Sarați și piperați scoicile și adăugați-le în tigaie. Acoperiți scoici cu 1/2 cană de zahăr. Lăsați scoicile să se rumenească și să se caramelizeze pe ambele părți. Asezonați cu sare și piper. Peste fiecare scoici se pune o parte din glazură și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Adăugați ulei de măsline în tigaie și topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Puneți ceapa și zahărul în tigaie. Se amestecă și se lasă să se caramelizeze până devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați fasolea verde, untul rămas și migdalele feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Fasole VerdeFasole Verde
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4
Se amestecă ingredientele împreună. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjiți. Dacă scoicile sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu o evaluare de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista