Scoici De Mare Curry
Această rețetă face 4 porții cu 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă 93 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., scoici de mare Curried ar putea fi o uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici curry cu roșii, și Scoici curry cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un bol; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Pat scoicile se usucă cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate; se acoperă ușor cu făină. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1 linguriță de ulei.
Așezați tigaia la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați jumătate de scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți scoicile din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și scoici.
Întoarceți scoicile la tigaie.
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat.
Se presara cu patrunjel si ceapa verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.