Scoici De Mare Curry

Scoici De Mare Curry
Această rețetă face 4 porții cu 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă 93 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., scoici de mare Curried ar putea fi o uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici curry cu roșii, și Scoici curry cu roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un bol; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pat scoicile se usucă cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate; se acoperă ușor cu făină. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați tigaia la foc mediu-mare până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați jumătate de scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
5
Scoateți scoicile din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Întoarceți scoicile la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Se presara cu patrunjel si ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
9
evaluare carbo: 7

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista