Scoici cu sos thailandez
Reteta scoici cu sos thailandez ar putea satisface pofta ta Asiatica in aproximativ 30 minute. Această rețetă face 5 porții cu 366 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de legume, amidon de porumb, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Linguine cu scoici și creveți în sos de Curry verde Thailandez, Linguine cu creveți și scoici în sos de Curry verde Thailandez, și Scoici în stil thailandez.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, bulionul, untul de arahide și sosul de chili până se omogenizează; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, sotati scoici în 1 lingură de ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ferme și opace.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, călește ceapa, ardeiul roșu și caju în uleiul rămas timp de 3-5 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați scoici și porumb; încălziți.
Serviți cu paste, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.