Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 218 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, struguri de șampanie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Brie la cuptor cu jeleu de șampanie roz, struguri roșii și migdale Marconane, Friptură prăjită cu spanac, struguri și migdale, și Scoici prăjite condimentate cu clătită de cartofi-pere și șampanie Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați scoici cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie foarte mare la foc mediu-mare. Gatiti untul pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Transferați scoici pe farfurie; cort cu folie. Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
5
Adăugați șalotă și struguri; saut până când șalota devine aurie, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și orice sucuri de scoici acumulate. Aduceți amestecul la fiert; se condimentează cu sare și piper. Se amestecă migdalele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Migdale
Pătrunjel
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Struguri
6
Așezați 4 scoici pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Puneți sosul și serviți.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.