Scoici arse cu sos asiatic de tei-chile

Scoici arse cu sos asiatic de tei-chile
Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 89 cenți pe porție. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 66 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, oțet de orez condimentat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Scoici arse cu sos de usturoi negru de var, Scoici de mare arse pe Slaw Asiatic, și Scoici arse cu pastă de Chile roșie și salată de fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
2
Puneți usturoiul, chile și zahărul într-o pastă fină cu un mortar și pistil. Se amestecă pasta împreună cu oțet, sos de pește, apă și suc de lămâie. (În mod alternativ, ingredientele de sos pur și pur împreună într-un blender.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pat scoici uscat. Filetați 4 pe fiecare frigăruie (laturile plate orientate spre exterior; vezi fotografia), apoi periați ambele părți cu ulei (2 lingurițe în total pentru 4 frigarui). Condimentează scoicile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Periați o tigaie antiaderentă de 12 inci cu ulei de linguriță rămas și încălziți la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumați. Scoicile Sear, întorcându-se o dată, până când sunt fierte, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți scoici cu sos spooned over.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos
1
Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
2
Fiecare porție aproximativ 153 de calorii și 4 grame de grăsime
3
Gurmand

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista