Scoici arse cu fasole toscană caldă
Această rețetă servește 4. Dacă $2.14 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu fasole toscană caldă ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 202 calorii. Dacă aveți spanac pentru copii, ulei de măsline, ceapă pre-tocată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici arse cu Salsa de fructe calde, Scoici de mare sălbatice arse cu fasole Garbanzo și orz, și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați scoici uniform cu sare.
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și ceapă în tigaie; saut 2 minute.
Adăugați piper și usturoi; gatiti 20 de secunde, amestecand constant. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut sau pana se evapora cea mai mare parte a lichidului. Se amestecă bulionul și fasolea; gatiti 2 minute.
Adăugați spanac; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste.
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul.
Pâinea cu usturoi la grătar este excelentă pentru scufundarea în fasolea brothy.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Periați 1 lingură de ulei de măsline uniform peste 4 (1 uncie) felii de pâine franceză.
Adăugați pâine în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Frecați o parte a fiecărei felii de pâine cu părțile tăiate ale unui cățel de usturoi înjumătățit.