Scoici arse cu fasole toscană caldă

Scoici arse cu fasole toscană caldă
Această rețetă servește 4. Dacă $2.14 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu fasole toscană caldă ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 202 calorii. Dacă aveți spanac pentru copii, ulei de măsline, ceapă pre-tocată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici arse cu Salsa de fructe calde, Scoici de mare sălbatice arse cu fasole Garbanzo și orz, și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați scoici uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SareSare
3
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și ceapă în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați piper și usturoi; gatiti 20 de secunde, amestecand constant. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut sau pana se evapora cea mai mare parte a lichidului. Se amestecă bulionul și fasolea; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FasoleFasole
BulionBulion
VinVin
7
Adăugați spanac; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
8
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
9
Pâinea cu usturoi la grătar este excelentă pentru scufundarea în fasolea brothy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
PâinePâine
10
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
11
Periați 1 lingură de ulei de măsline uniform peste 4 (1 uncie) felii de pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Ulei De MăslineUlei De Măsline
12
Adăugați pâine în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Frecați o parte a fiecărei felii de pâine cu părțile tăiate ale unui cățel de usturoi înjumătățit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
PâinePâine
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista