Scampi de creveți cu pâine cu usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Scampi de creveți cu pâine cu usturoi. Pentru $1.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 471 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pâine cu usturoi, unt, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina pentru doi: pâine cu usturoi la grătar cu Scampi de creveți de fasole albă, Usturoi Creveți Scampi, și Scampi de creveți cu pâine prăjită cu usturoi.
Instrucțiuni
Se amestecă coaja de lămâie, 3 linguri de ulei, 1 linguriță de oregano, 2 lingurițe de usturoi și piperul negru într-un vas nemetalic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiuni de galon.
Adăugați creveții și întoarceți-i la strat. Acoperiți vasul sau sigilați punga și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie de 8 inci la foc mediu.
Adăugați usturoiul rămas și gătiți și amestecați până se înmoaie. Se amestecă sucul de lămâie și oregano rămas.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați untul și amestecați până când untul este topit. Păstrați cald.
Pregătiți pâinea conform instrucțiunilor ambalajului.
Tăiați fiecare pâine pe jumătate în diagonală6 (grosime de 1/2 inch) felii.
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt. Se fierbe la 7 inci de la foc timp de 2 minute sau până când pâinea este prăjită pe ambele părți.
Scoateți creveții din marinată și aruncați marinada.
Așezați creveții pe un raft într-o tigaie pentru pui. Fierbeți creveții la 6 inci de la foc timp de 5 minute sau până când creveții sunt fierți,întorcând creveții o dată la jumătatea fierberii.
Așezați creveții pe un platou de servire.
Stropiți cu amestecul de unt.
Se ornează cu crenguțele de oregano.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.