Scaloppine de vițel cu Coulis de mazăre de primăvară și sparanghel

Scaloppina de vițel cu Coulis de mazăre de primăvară și sparanghel este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 161 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați sulițe subțiri de sparanghel, cotlete rotunde de vițel, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Scaloppine de vițel cu sparanghel și sos de cremă de Chanterelle, Scaloppine De Vițel Cu Ou Și Parmezan, și Scaloppine de vițel cu struguri și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 3 minute.
Așezați sparanghelul într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Pulverizați tigaie antiaderentă medie cu spray antiaderent.
Încălziți tigaia la foc mediu.
Adăugați eșalotă și saut 1 minut.
Adăugați mazăre și saut 2 minute.
Adăugați bulion. Aduceți la foc mic.
Transferați amestecul în blender.
Adăugați 1 linguriță de tarhon. Pur și simplu până la neted, aproximativ 3 minute. Condimentează coulisul de mazăre cu sare și piper.
Puneți fiecare bucată de vițel între foi de folie de plastic pentru a reduce grosimea de 1/4 inch. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați sparanghelul în prosoape de hârtie. Acoperiți separat sparanghelul, coulisul de mazăre și vițelul și dați-l la frigider.)
Pulverizați 2 skillets mari antiaderente cu spray antiaderent.
Se încălzește la foc mediu-mare.
Presărați vițelul cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați vițel la skillets;saut până la maro și tocmai gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați vițelul în platou. Cort cu folie.
Împărțiți sparanghelul și restul de 2 lingurițe de tarhon între aceleași 2 skillets. Saut la foc mediu-mare până când sparanghelul este încălzit, aproximativ 2 minute. Reîncălziți coulis în cratiță mică grea la foc mediu-mic.
Puneți 3 linguri de coulis de mazăre pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Așezați vițelul deasupra coulisului. Aranjați sparanghelul alături de vițel.
Per porție: calorii, 210; grăsime totală, 5 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 77 mg.