Scaloppine de porc cu șalotă dulce-tartă

Scaloppine de porc cu șalotă dulce-tartă
Scaloppine de porc cu șalotă dulce-tartă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, bulion de pui, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare includ Carne De Porc Scaloppine, Carne De Porc Scaloppine, și Scaloppine De Porc Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de porc și uscați; tăiați orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Tăiați fiecare cotlet în jumătate orizontal pentru a face un total de opt bucăți subțiri. Lucrul cu două la un moment dat, bucăți de sandwich între foi de folie de plastic. Folosind un sucitor sau partea plată a unui ciocan de carne, lăsați carnea de porc până la 1/4 in. gros și sezon pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Turnați făina într-un castron larg și puțin adânc. Înmuiați fiecare bucată de porc în făină, întorcându-vă pentru a acoperi complet. Aruncați făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o tigaie medie la foc mediu, combinați 2 linguri. ulei de măsline cu 1 lingură. unt. Când sunt topite și fierbinți, adăugați șalotă și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați oțet și zahăr. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand urechile sunt bine rumenite si moi cand sunt perforate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Cu aproximativ 5 minute înainte de terminarea șalotelor, într-o tigaie mare la foc mediu-mare, combinați restul de 2 linguri. ulei de măsline și 1 lingură. unt. Când este topit și fierbinte, adăugați carnea de porc într-un singur strat (în loturi, dacă este necesar) și gătiți, întorcând o dată, doar până când se rumenesc ușor pe ambele părți și nu mai sunt roz în centru (tăiate la test), aproximativ 4 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați carnea de porc într-un platou cald și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Adăugați bulion de pui și vin la tigaie și amestecați pentru a răzui orice bucăți rumenite. Se fierbe până când lichidul este redus cu un sfert, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi adaugă șalotă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se amestecă pentru a acoperi, apoi se toarnă în jurul porcului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Notă de vin: Riesling este unul dintre marii struguri albi din lume. Dar versiunile timpurii din Vest au avut tendința de a fi simple, siropoase dulci și flasc, iar reputația sa de schlock a fost sigilată. Adevărul este că Riesling vine într-o serie de niveluri de zahăr, de la os uscat la destul de dulce. Cei din Alsacia, Franța, se înclină spre foarte uscat; sticlele germane rulează gama. Dar cele mai bune au o aciditate mare care menține vinul crocant și răcoritor, oricât de dulce ar fi. Iar aromele de fructe sâmburoase, mere, pere și citrice vin adesea împreună cu indicii de flori, minerale și ceea ce poate fi descris doar ca o calitate bântuitoare a combustibilului diesel-dacă vă puteți imagina că este un lucru bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri VerziStruguri Verzi
RieslingRiesling
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Aciditatea este cea care face din Riesling un vin alimentar excelent: Cele mai uscate sunt minunate cu crustacee (fructele se prind de dulceața crabului și creveților), sushi, păsări de curte, carne de porc, mezeluri sărate precum șunca și-surprinzător-ouă; versiunile mai dulci se descurcă bine cu mâncăruri dulci și acre și mâncăruri picante thailandeze sau sud-vestice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
RieslingRiesling
Păsări De CurtePăsări De Curte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
CrabiCrabi
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
1
Claiborne & Churchill Riesling Uscat 2005 (Coasta Centrală; $18). Stil alsacian-uscat, mineral, cu piersici crocante și citrice; încercați-l cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Riesling UscatRiesling Uscat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Mandolina Riesling 2004 (Monterey; $10). Destul de uscat, cu piersici crocante și acid; excelent cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista