Scallops în pergament
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 181 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Scoici în pergament cu fenicul, roșii și măsline, Somon În Pergament, și Halibut în pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Aruncați ușor roșiile, fasolea, feniculul, pătrunjelul, uleiul, sarea și piperul într-un bol mare.Scoateți patru pătrate de 15 inci de hârtie pergament și aranjați pe 2 foi de copt. Puneți o parte din amestecul de fasole în centrul fiecărui pătrat.
Așezați scoicile deasupra fasolei. Acoperiți cu încă 4 pătrate de pergament și pliați marginile de mai multe ori pentru a sigila.
Coaceți timp de 15 minute.
Transferați fiecare pachet pe o farfurie.
Serviți cu un cuțit pentru a tăia pachetul deschis și aveți grijă la aburul care va scăpa.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.