Scallops cu bulion de roșii și plante medicinale
Scallops cu bulion de tomate-plante medicinale este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 19 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Lemony Tomato Herb scallops, Scoici în bulion de șofran-tarhon, și Scoici tocite cu bulion de dovleac și alune prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți scoici; se usucă cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Combinați căței de usturoi tocați și următoarele 7 ingrediente.
Înveliți scoici cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit. Gatiti scoici in loturi 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Adăugați amestecul de roșii și scoici în tigaie și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.