Scallop și mușcături de Prosciutto
Scallop și Prosciutto Bites este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scoici, vin, prosciutto și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Scallop, Prosciutto și salată de M, Kabobs de scoici cu sfeclă și Prosciutto, și Scoică, shiitake și Prosciutto Skillet surpriză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați fiecare scoică cu o felie subțire de prosciutto și fixați-o cu o scobitoare.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați scoicile în tigaie și gătiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Condimentează fiecare parte cu piper în timp ce gătește. După ce fiecare parte a fost prăjită, presărați vinul alb peste scoici și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Scoateți scoicile din tigaie pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Când este ușor răcit, transferați într-o tavă de servire și scoateți scobitorii pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.