Scallion și Mozzarella Cornbread
Scallion și Mozzarella Cornbread ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 488 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați măsline umplute cu pimiento, mozzarella, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Două Chili de carne cu pâine de porumb, Mozzarellan în Carrozza (sandwich cu Mozzarella prăjită) cu gem Balsamic de afine, și Napolitană "Mozzarellan în Carrozza" {Mozzarella umplute pâine prăjită franceză} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați din belșug un vas de copt din sticlă de 8 pe 8 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de pâine de porumb, zară, unt topit, ouă, măsline, scallions și brânză până când amestecul formează un aluat gros, plin de cocoloașe. Folosind o spatulă, întindeți aluatul în vasul de copt pregătit.
Coaceți până se rumenesc, 25 până la 30 de minute. Lăsați pâinea de porumb să se răcească în tigaie timp de 15 minute.
Tăiați în pătrate de 1 1/2 inch și serviți.
Nota bucătarului: pentru a îndepărta ușor pâinea de porumb gătită din vasul de copt, aliniați mai întâi fundul și părțile laterale cu 2 bucăți de hârtie pergament, fiecare de 7 inci lățime și 15 inci lungime, permițând excesului de hârtie pergament să depășească părțile laterale. Când este gătit și răcit, folosiți excesul de hârtie pergament ca mânere pentru a îndepărta pâinea de porumb din tigaie. Îndepărtați hârtia pergament și tăiați-o în pătrate.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.