Saut Zeama De Zahar

Saut Zeama De Zahar
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Saut mazăre de zahăr cu zahăr ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 73 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, mazăre de zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Mazăre De Zahăr Sotată, Saut Zeama De Zahar Si Castraveti, și Ridichi sotate și mazăre de zahăr cu mărar.

Instrucțiuni

1
Gatiti mazarea proaspata de zahar in apa sarata clocotita 2-3 minute sau pana cand este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți și scufundați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgere. Topiți untul într-o tigaie mare; amestecați mazărea, sucul de lămâie și 1/2 linguriță. sare și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista