Saut Snapper cu prune roșii și spanac
Saut Snapper cu prune roșii și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Snapper sotat cu roșii prune și spanac, Snapper roșu peste spanac și roșii Sotate, și Saut Dovlecel Cu Rosii Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați peștele uniform cu sare și piper.
Adăugați pește în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți peștele din tigaie.
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați roșii și usturoi; saut 1 minut. Se amestecă vinul; se fierbe 2 minute.
Adăugați spanacul în tigaie; gatiti timp de 1 minut sau doar pana cand spanacul se ofileste. Întoarceți peștele în tigaie. Puneți amestecul de roșii peste pește; gătiți 1 minut sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.