Saut file de Skate cu mere caramelizate și ficat de pui
Saut file de skate cu mere caramelizate și ficat de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 455 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Ficat de pui sotat pe pâine prăjită, Ficat de pui P. C. T. C. cu mere glazurate de arțar, și Fried-pui-ficat și saut-ceapă Po ' Boys pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță la foc mare.
Adăugați 3 linguri de unt și rotiți.
Adăugați ceapa și reduceți focul la mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Adăugați țuica, apoi bulionul și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce cu o treime, apoi se toarna in restul de 1 1/2 linguri de unt. Se condimentează cu sare și piper și se păstrează la cald.
Încălziți o tigaie saut la foc mare și adăugați uleiul. Când doar fumați, adăugați untul și merele și saut-ul pentru aproximativ un minut.
Adăugați zahărul și sarea și gătiți până se caramelizează.
Scoateți pe o farfurie caldă.
Se încălzesc două tigăi mari saut la foc mare.
Adăugați 1 lingură de ulei și untul într-o tigaie și 3 linguri de ulei în cealaltă. Pe o farfurie, condimentați ficatul și patinați cu sare și piper și praf ușor cu Wondra. Când uleiul din tigăi fumează, adăugați ficatul în tigaie cu untul și patina, cu partea cea mai albă în jos, în cealaltă tigaie. Coborâți focul la mediu-mare și gătiți până se rumenesc. Întoarceți patina și terminați de gătit pe cealaltă parte. Strângeți sucul de lămâie peste pește.
Se toarnă puțin sos în centrul unei farfurii de servire, urmat de skate. Completați cu ficatul de pui, merele și arpagicul.
Deși patina se ridică în fața ficatului de pui ("foie gras-ul săracului"), prea mult ficat va învinge vasul. Așa că nu exagera.
De la gătit fără frontiere de Anita Lo. Drepturi de autor 2011 Anita lo; fotografii drepturi de autor 2011 Lucy Schaeffer. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.