Saut De Pui Mexican 8
Reteta Mexicana de pui saut este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 1171 calorii, 80g de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți chilis, vin, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut Mexican de pui si Quinoa 4, încărcat mexican strada porumb sote, și Saut Mexican cu fructe de mare cu salsa de Avocado-Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rumeniti bucatile de pui in unt, transformand fiecare bucata pentru a colora uniform. Când aproape s-a rumenit, adăugați 2 linguri de ceapă tocată și gătiți ușor până când ceapa și puiul se rumenesc și se amestecă.
Adăugați sare după gust, usturoi și ardei iute.
Se toarnă peste acest amestec 2/3 cană de vin alb și se fierbe ușor până când puiul este fraged.
Scoateți puiul într-un platou fierbinte, turnați sucuri de tigaie peste el și garnisiți cu migdale prăjite tocate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.