Saut Ciuperci Shiitake Saut
Saut ciuperci Shiitake sunt necesare în jurul valorii de 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ciuperci shiitake, sos teriyaki canal house și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel Sotat Cu Ciuperci Shiitake, Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake, și Fidea de susan cu ciuperci Shiitake saut și Kale.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie peste mediucăldură.
Adăugați ciupercile și gătiți,aruncând ocazional, până se înmoaie șimaro auriu, 8-10 minute.
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie și gătiți,aruncând ocazional ciuperci, până când apa se evaporă și ciupercile sunt delicate, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferciuperci într-un castron mediu și aruncațicu sos teriyaki.
Faceți înainte: ciupercile pot fi făcute5 zile înainte; acoperiți și răciți.