Saucy Creveți Și Crupe
Cochet creveți și crupe ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 400 de calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână sare grosieră și piper măcinat, grâu grosier, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Languste cochete cu grâu întreg de porumb, Rapid Cochet Creveți, și Saucy creveți A La Diabla.
Instrucțiuni
După ce grăsimile au fiert timp de 15 minute, gătiți slănina într-o tigaie mare pe mediu până se rumenesc, 4 până la 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Adăugați ceapa și usturoiul în grăsime în tigaie; condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda si rumenita, 8-10 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa