Sare și piper calmar
Sare și piper calmar este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 24 de cenți pe porție. Un amestec de cele mai mici în valoare totală de aceeași greutate, ulei de măsline, câteva crenguțe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Sare Și Piper Calmar, Sare și piper calmar, și Calmar de ardei iute, sare și piper sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Cereți vânzătorului de pește să curețe calmarul; cei mici vin adesea gata curățați. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați corpul și deschideți-l. Se spală bine, apoi se usucă. Dacă aveți un calmar mare, tăiați corpul în patru porții, aproximativ pătrate. Calmarul mic poate fi doar deschis.
Folosind vârful unui cuțit foarte ascuțit, marcați vârful într-o cruce îngrijită.
Ungeți cu ulei și lăsați-l deoparte în timp ce încălziți grătarul sau grătarul până când sunteți gata de gătit.
Se amestecă împreună 2 lingurițe de sare de mare, cinci condimente chinezești și 1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat.
Presărați pe ambele părți ale calmarului chiar înainte de gătit, după gust. Este posibil să nu aveți nevoie de toate.
Încălziți tigaia la cald și gătiți aproximativ 1 min pe fiecare parte, până când începe să se onduleze.
Îndepărtați cu clești pe o farfurie de servire și stropiți cu puțin ulei de susan. Pentru a servi, garnisiți cu frunze de coriandru și serviți cu boluri mici de sos dulce de ardei iute în care să vă scufundați.