Sare De Rocă Incrustată Prime Rib
Nevoie de o curs principal fără lactate? Coasta primă încrustată cu sare de rocă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 12,87 USD pe porție. O porție conține 2064 calorii, 89G de proteine, și 162g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați hrean, amestec de supă de ceapă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaste Prime Încrustate Cu Sare, PW ' s Prime Rib cu crustă de sare de rozmarin, și Prim Coaste Cu Usturoi & Sare & Piper Crusta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Clătiți friptura și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Se amestecă amestecul de supă de ceapă și piperul împreună într-un castron mic. Frecați Generos amestecul de ardei pe toate părțile fripturii.
Așezați friptura pe o foaie de copt curată și uscată și odihniți-vă 30 până la 45 de minute.
Între timp, amestecați sarea de rocă, făina, rozmarinul împreună într-un castron. Se toarnă treptat în apă și se amestecă manual (purtați mănuși dacă doriți) pentru a face un aluat sau o pastă groasă și lipicioasă.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Întindeți aluatul de sare în fundul unei tigaie pentru a face un strat gros de 1/2 până la 3/4 inch., rezervând 1 până la 2 căni.
Așezați friptura, oasele orientate în jos, în mijlocul aluatului în tigaie. Trageți aluatul în sus și în jurul fripturii pentru a acoperi complet carnea. Pat pe aluat suplimentar, dacă este necesar. Introduceți termometrul pentru carne în friptură cu gabaritul poziționat pentru a fi vizibil din partea din față a cuptorului (sau utilizați un termometru obișnuit pentru carne).
Gatiti in cuptorul preincalzit timp de 15 pana la 20 de minute.
Îndepărtați și folosiți aluatul de sare rămas pentru a patch-uri orice găuri sau pauze în acoperire.
Între timp, pregătiți au jus conform instrucțiunilor pachetului, lăsând 1/4 cană de apă pentru a spori aroma și a vă menține cald.
Întoarceți friptura la cuptor și gătiți până când temperatura internă atinge 130 de grade F (54 de grade C) sau până la coacerea dorită.
Îndepărtați friptura și odihniți-vă 20 până la 30 de minute până când temperatura internă atinge 140 de grade F (60 de grade C). Tăiați crusta și aruncați-o și apoi feliați-o pentru a servi.
Se servește garnisit cu hrean și au jus.