Sare De Rocă Incrustată Prime Rib

Sare De Rocă Incrustată Prime Rib
Nevoie de o curs principal fără lactate? Coasta primă încrustată cu sare de rocă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 12,87 USD pe porție. O porție conține 2064 calorii, 89G de proteine, și 162g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați hrean, amestec de supă de ceapă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaste Prime Încrustate Cu Sare, PW ' s Prime Rib cu crustă de sare de rozmarin, și Prim Coaste Cu Usturoi & Sare & Piper Crusta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți friptura și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Se amestecă amestecul de supă de ceapă și piperul împreună într-un castron mic. Frecați Generos amestecul de ardei pe toate părțile fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
PiperPiper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați friptura pe o foaie de copt curată și uscată și odihniți-vă 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Între timp, amestecați sarea de rocă, făina, rozmarinul împreună într-un castron. Se toarnă treptat în apă și se amestecă manual (purtați mănuși dacă doriți) pentru a face un aluat sau o pastă groasă și lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
RozmarinRozmarin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Întindeți aluatul de sare în fundul unei tigaie pentru a face un strat gros de 1/2 până la 3/4 inch., rezervând 1 până la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Așezați friptura, oasele orientate în jos, în mijlocul aluatului în tigaie. Trageți aluatul în sus și în jurul fripturii pentru a acoperi complet carnea. Pat pe aluat suplimentar, dacă este necesar. Introduceți termometrul pentru carne în friptură cu gabaritul poziționat pentru a fi vizibil din partea din față a cuptorului (sau utilizați un termometru obișnuit pentru carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Gatiti in cuptorul preincalzit timp de 15 pana la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați și folosiți aluatul de sare rămas pentru a patch-uri orice găuri sau pauze în acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
11
Între timp, pregătiți au jus conform instrucțiunilor pachetului, lăsând 1/4 cană de apă pentru a spori aroma și a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Au JusAu Jus
ApăApă
12
Întoarceți friptura la cuptor și gătiți până când temperatura internă atinge 130 de grade F (54 de grade C) sau până la coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Îndepărtați friptura și odihniți-vă 20 până la 30 de minute până când temperatura internă atinge 140 de grade F (60 de grade C). Tăiați crusta și aruncați-o și apoi feliați-o pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
14
Se servește garnisit cu hrean și au jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Au JusAu Jus
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții15
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista