Sardine la grătar cu Mesclun și vinetă de tei la grătar

Sardinele la grătar cu Mesclun și Vinaigreta de var la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,49 USD pe porție. O porție conține 440 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, salată pentru copii, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Ahi Tunan La Grătar Pe Verdeață Mesclun Cu Vinetă Balsamică De Agave, Salată de ceapă la grătar cu vinetă de tei, și Creveți la grătar cu o vinaigretă picantă de arahide-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați ușor sardinele cu ulei.
Se presară sare și piper. Grătar, fără capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
aproximativ 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Împărțiți verdele uniform între 4 farfurii. Sus cu sardine.
Se servește cu vinetă de var la grătar.