Sarabeth ' s Rugelach

Sarabeth ' s Rugelach
Rugelach-ul lui Sarabeth este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, zahăr brun, zahăr superfin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sarabeth ' s Rugelach, Rugelach, și Rugelach pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și crema de brânză în vasul unui mixer cu suport rezistent prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză medie-mare până când se combină uniform, oprind mixerul o dată sau de două ori pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului, aproximativ 2 minute. Bateți zahărul superfin, vanilia și sarea. Reduceți viteza la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1 cană de făină și amestecați doar până se încorporează, apoi repetați cu restul de 1 cană de făină. Nu amestecați prea mult. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Făinați-vă bine mâinile și frământați ușor pentru a vă asigura că ingredientele sunt distribuite uniform, aproximativ 10 secunde. Împărțiți aluatul în treimi. Formați fiecare porție într-un disc gros de 1 inch și înfășurați fiecare în folie de plastic. Se dă la frigider până se răcește și se întărește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Pentru a face umplutura, combinați nucile, zahărul superfin, zahărul brun, cacao și scorțișoara într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Poziționați rafturile în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F. Liniați două tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament. 
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lucrând cu un disc de aluat la un moment dat, desfaceți și așezați pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Presărați partea superioară a aluatului cu făină și rulați într-un cerc cu diametrul de 13 inci. Folosind o mică spatulă metalică offset, întindeți cu aproximativ 2 linguri de conserve, lăsând un spațiu cu diametrul de 2 inci în centrul aluatului și o margine de 1 inch în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Presărați dulceața cu aproximativ 2 linguri din amestecul de umplutură. Folosind o roată ascuțită de pizza sau un cuțit mare, tăiați aluatul în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în 3 pene, pentru a da un total de 12 pene. Unul la un moment dat, începând de la capătul larg, ori colțuri în aproximativ cm și apoi roll-up. Nu rulați rugelach-ul prea strâns, altfel gemul și umplutura se vor scurge. Păstrați exteriorul fiecărui cookie liber de gem și umplutură, altfel vor avea tendința de a arde. Ștergeți-vă degetele curate după ce ați făcut fiecare rugelach sau veți transfera interiorul lipicios al ultimului cookie în exteriorul următorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Așezați fiecare rugelach pe tigăi la aproximativ 1 inch distanță, cu vârful fiecăruia orientat în jos. Curbați capetele rugelachului ușor spre punct pentru a face o semilună. Repetați acest proces cu celelalte două discuri de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet pe tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista