Sarabeth ' s Rugelach
Rugelach-ul lui Sarabeth este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, zahăr brun, zahăr superfin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sarabeth ' s Rugelach, Rugelach, și Rugelach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și crema de brânză în vasul unui mixer cu suport rezistent prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză medie-mare până când se combină uniform, oprind mixerul o dată sau de două ori pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului, aproximativ 2 minute. Bateți zahărul superfin, vanilia și sarea. Reduceți viteza la minim.
Adăugați 1 cană de făină și amestecați doar până se încorporează, apoi repetați cu restul de 1 cană de făină. Nu amestecați prea mult.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Făinați-vă bine mâinile și frământați ușor pentru a vă asigura că ingredientele sunt distribuite uniform, aproximativ 10 secunde. Împărțiți aluatul în treimi. Formați fiecare porție într-un disc gros de 1 inch și înfășurați fiecare în folie de plastic. Se dă la frigider până se răcește și se întărește, aproximativ 2 ore.
Pentru a face umplutura, combinați nucile, zahărul superfin, zahărul brun, cacao și scorțișoara într-un castron mic; pus deoparte.
Poziționați rafturile în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F. Liniați două tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Lucrând cu un disc de aluat la un moment dat, desfaceți și așezați pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Presărați partea superioară a aluatului cu făină și rulați într-un cerc cu diametrul de 13 inci. Folosind o mică spatulă metalică offset, întindeți cu aproximativ 2 linguri de conserve, lăsând un spațiu cu diametrul de 2 inci în centrul aluatului și o margine de 1 inch în jurul marginii.
Presărați dulceața cu aproximativ 2 linguri din amestecul de umplutură. Folosind o roată ascuțită de pizza sau un cuțit mare, tăiați aluatul în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în 3 pene, pentru a da un total de 12 pene. Unul la un moment dat, începând de la capătul larg, ori colțuri în aproximativ cm și apoi roll-up. Nu rulați rugelach-ul prea strâns, altfel gemul și umplutura se vor scurge. Păstrați exteriorul fiecărui cookie liber de gem și umplutură, altfel vor avea tendința de a arde. Ștergeți-vă degetele curate după ce ați făcut fiecare rugelach sau veți transfera interiorul lipicios al ultimului cookie în exteriorul următorului.
Așezați fiecare rugelach pe tigăi la aproximativ 1 inch distanță, cu vârful fiecăruia orientat în jos. Curbați capetele rugelachului ușor spre punct pentru a face o semilună. Repetați acest proces cu celelalte două discuri de aluat.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet pe tigăi.