Santa Maria A Fumat Tri-Tip

Santa Maria afumat Tri-Tip este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, friptură cu trei vârfuri, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Santa Maria Stil Tri Sfat, Santa Maria Fasole, și Santa Maria Stil Tri-Sfat.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră; se scurge bine.
Combinați sare, piper și praf de usturoi; presărați uniform peste friptură.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Scoateți grătarul; pune deoparte. Pregătiți grătarul, încălzind o parte la mare și o parte la mediu.
Așezați așchii de lemn pe cărbuni fierbinți pe partea de foc mediu a grătarului; încălziți așchii de lemn 10 minute. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Acoperiți ușor friptura cu spray de gătit.
Așezați friptura pe grătar peste partea de căldură ridicată a grătarului; grătar 6 minute, rotind de 3 ori.
Așezați friptura pe grătar pe partea de căldură medie a grătarului; grătar 40 de minute sau până când un termometru înregistrează 140 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți friptura de pe grătar; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Se servește cu salsa Santa Maria; garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Notă de vin: Tri-tip din Valea Santa Ynez din California merge în mod natural cu un merlot cu accelerație completă din aceeași regiune. Gainey Merlot 2004 (Santa Ynez Valley, California), 26 USD, este pluș și plummy, cu o structură suficientă pentru a rezista fripturii, fumului de așchii de lemn și înțepăturii salsa. -- Alina Gavril