Sangria Spumante De Căpșuni

Sangria Spumante De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Sangrianul de căpșuni spumante. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 215 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, sirop de căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 393 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sangria Spumante, Ceai Spumant De Sangria, și Sangria Spumante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați căpșunile, apa și zahărul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se încălzește la foc mare până la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți la foc mic și continuați să gătiți până la aproximativ 10 minute—siropul trebuie să fie roz și fructele de pădure moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Rezervați căpșunile pentru sangria. Siropul de căpșuni se va păstra timp de o săptămână într-un recipient sigilat la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
SangriaSangria
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Adăugați 1 lămâie feliată, 1 portocală feliată și căpșunile rezervate din sirop pe fundul ulciorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
2
Adăugați siropul de căpșuni și Cointreau și încurcați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
CointreauCointreau
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
3
Adăugați cava și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavaCava
4
Serviți imediat, turnând în pahare garnisite cu o felie de lămâie, o felie de portocală, căpșuni feliate și gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista