Sangria Spumante De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Sangrianul de căpșuni spumante. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 215 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, sirop de căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 393 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sangria Spumante, Ceai Spumant De Sangria, și Sangria Spumante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile, apa și zahărul într-o cratiță mică.
Se încălzește la foc mare până la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți la foc mic și continuați să gătiți până la aproximativ 10 minute—siropul trebuie să fie roz și fructele de pădure moi.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Rezervați căpșunile pentru sangria. Siropul de căpșuni se va păstra timp de o săptămână într-un recipient sigilat la frigider.
Adăugați 1 lămâie feliată, 1 portocală feliată și căpșunile rezervate din sirop pe fundul ulciorului.
Adăugați siropul de căpșuni și Cointreau și încurcați.
Adăugați cava și amestecați.
Serviți imediat, turnând în pahare garnisite cu o felie de lămâie, o felie de portocală, căpșuni feliate și gheață.