Sandwich Elvețian, Șuncă Și Roșii La Grătar Cu Față Deschisă

Sandvișul elvețian, cu șuncă și roșii la grătar deschis este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 530 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Dacă aveți șuncă oscar mayer deli, roșii, pâine de grâu și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza mayo grăsime redusă ai putea urma acest curs principal cu Zaarbucks Celebre Biscuiți De Migdale De Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sunca, elvetiana, ceapa caramelizata si sandvis cu rosii saut cu fata deschisa, Sandviș cu roșii cu față deschisă, Mozzarellan și busuioc, și Tomate și brânză topită sandwich deschis cu care se confruntă.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia sau grătarul cu spray de gătit. Preîncălziți tigaia la foc mediu sau grătar la 177°.
Întindeți pâinea cu pansament; top cu șuncă, roșii și single-uri.
Gatiti 3 minute sau pana cand fundul este maro auriu.