Sandwich Elvețian, Șuncă Și Roșii La Grătar Cu Față Deschisă

Sandwich Elvețian, Șuncă Și Roșii La Grătar Cu Față Deschisă
Sandvișul elvețian, cu șuncă și roșii la grătar deschis este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 530 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Dacă aveți șuncă oscar mayer deli, roșii, pâine de grâu și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza mayo grăsime redusă ai putea urma acest curs principal cu Zaarbucks Celebre Biscuiți De Migdale De Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sunca, elvetiana, ceapa caramelizata si sandvis cu rosii saut cu fata deschisa, Sandviș cu roșii cu față deschisă, Mozzarellan și busuioc, și Tomate și brânză topită sandwich deschis cu care se confruntă.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaia sau grătarul cu spray de gătit. Preîncălziți tigaia la foc mediu sau grătar la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Întindeți pâinea cu pansament; top cu șuncă, roșii și single-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Gatiti 3 minute sau pana cand fundul este maro auriu.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții1
Scor De Sănătate30
Revista