Sandwich de pui la gratar cu Vinaigrette de ciuperci la gratar

Sandwich de pui la grătar cu vinaigrette de ciuperci la grătar este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 1448 calorii, 65g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $11.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rucola, usturoi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake, Pui la grătar cu vinetă prăjită de usturoi-Oregano și cartofi la grătar, și Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați fiecare pâine ciabatta în jumătate.
Ungeți interiorul fiecărei jumătăți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe o foaie de copt și dați deoparte.
Pregătiți grătarul și lăsați-l să ardă până la cărbuni fierbinți sau setați un grătar pe gaz la foc mediu.
Așezați pâinea pe grătar, departe de căldura directă și grătați pe ambele părți până se rumenesc și crocante la exterior, dar încă moi în interior, aproximativ 5 minute.
Lăsați ciupercile întregi și aruncați într-un bol cu 1/2 cană de ulei de măsline, 1 linguriță de cimbru, usturoi și sare și piper după gust. Grătați imediat ciupercile (aveți grijă să nu lăsați flăcările să se aprindă și să ardă ciupercile), întorcându-se cel puțin o dată, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 7 până la 8 minute.
În vasul de marinată, adăugați șalotul, 1/2 cană de ulei de măsline, oțet, pătrunjel, restul de 1 linguriță de cimbru și sare și piper, după gust. Se amestecă bine.
Lasă ciupercile să se răcească, toacă fin și adaugă în vasul de marinat. Aruncă bine. (Vinaigreta de ciuperci poate fi făcută cu o zi înainte, acoperită și refrigerată și apoi adusă la temperatura camerei înainte de servire.)
Presărați sare și piper pe ambele părți ale puiului.
Stropiți cu puțin ulei de măsline.
Când cărbunii au ars la foc mediu, puneți puiul pe grătar și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți - vă, treceți la marginea grătarului departe de căldura directă și continuați să gătiți până la opac pe tot parcursul, aproximativ 7 minute.
Într-un castron, aruncați rucola cu vinetă de citrice. Feliați pieptul de pui transversal la un unghi de 45 de grade.
Se toarnă orice suc de pui acumulat în ciuperci și se amestecă. Puneți ciupercile deasupra a 4 felii de pâine la grătar și acoperiți cu puiul. Împărțiți rucola printre sandvișuri.
Așezați felii de pâine rămase deasupra și serviți imediat.