Sandwich de porc tras cu sos de oțet de piper negru și Slaw de ceapă verde
Reteta tras Sandwich de porc cu sos de oțet piper negru si ceapa verde Slaw ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 14 ore și 15 minute. Această rețetă face 12 porții cu 637 calorii, 40g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, amestec de canola/ulei de măsline, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc trasă cu oțet de piper negru, BBQ tras Sandwich de porc cu Slaw, și Coreeană Tras de porc Sandwich cu asiatice Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: cărbune forfetar, așchii de lemn înmuiate în apă timp de 15 minute, fumător sau grătar de cărbune
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Adăugați toate ingredientele uscate de frecare într-un castron de dimensiuni medii și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați carnea de porc, cu partea grasă în sus, pe o foaie de copt curată. Condimentați carnea de porc pe toate părțile cu sare și piper, apoi frecați freca uscată pe toată carnea de porc, apăsând în carne. Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și puneți-o la frigider timp de 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Scoateți carnea de porc din frigider cu 30 de minute înainte de gătit. Urmând instrucțiunile producătorului și folosind cărbune forfetar și 1/2 cană așchii de lemn drenate pentru un fumător sau 1 cană pentru un grătar, porniți focul și aduceți temperatura fumătorului sau grătarului la 225 grade F la 250 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Așezați carnea de porc pe raft în fumător sau grătar. Acoperiți și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii de porc ajunge la 165 de grade F. întoarceți carnea de porc la fiecare 45 de minute, aproximativ 6 ore în total. Dacă folosiți fumătorul, după 2 ore așezați carnea de porc în tigaia pentru fumători și umpleți la jumătate cu bulion de pui. (Acest lucru este pentru a preveni uscarea umărului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați mai mult cărbune, după cum este necesar, pentru a menține 225 grade F până la 250 grade F și mai multe așchii de lemn drenate (1/2 cană pentru fumător sau 1 cană pentru grătar cu fiecare adăugare) pentru a menține nivelul de fum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
5
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii. Movilă pe platou și aruncă cu cea mai mare parte a sosului de oțet de piper negru, rezervând restul pentru stropirea chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Turnați orice suc din foaia de copt peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați până se emulsionează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați apă dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Așezați ceapa verde, oțetul, ardeii iute, maioneza, sarea, piperul și uleiul într-un blender și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați varza și ceapa roșie într-un bol, adăugați pansamentul și amestecați până se combină. Îndoiți cilantro și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Stropiți sosul pe partea superioară și inferioară a chiflei. Topiți cocul de jos cu carnea, o altă picătură de sos, Slaw de ceapă verde și terminați cu vârful cocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale