Sandwich de porc tras cu sos de oțet de piper negru și Slaw de ceapă verde

Sandwich de porc tras cu sos de oțet de piper negru și Slaw de ceapă verde
Reteta tras Sandwich de porc cu sos de oțet piper negru si ceapa verde Slaw ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 14 ore și 15 minute. Această rețetă face 12 porții cu 637 calorii, 40g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, amestec de canola/ulei de măsline, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc trasă cu oțet de piper negru, BBQ tras Sandwich de porc cu Slaw, și Coreeană Tras de porc Sandwich cu asiatice Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: cărbune forfetar, așchii de lemn înmuiate în apă timp de 15 minute, fumător sau grătar de cărbune
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Adăugați toate ingredientele uscate de frecare într-un castron de dimensiuni medii și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Așezați carnea de porc, cu partea grasă în sus, pe o foaie de copt curată. Condimentați carnea de porc pe toate părțile cu sare și piper, apoi frecați freca uscată pe toată carnea de porc, apăsând în carne. Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și puneți-o la frigider timp de 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Scoateți carnea de porc din frigider cu 30 de minute înainte de gătit. Urmând instrucțiunile producătorului și folosind cărbune forfetar și 1/2 cană așchii de lemn drenate pentru un fumător sau 1 cană pentru un grătar, porniți focul și aduceți temperatura fumătorului sau grătarului la 225 grade F la 250 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Așezați carnea de porc pe raft în fumător sau grătar. Acoperiți și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii de porc ajunge la 165 de grade F. întoarceți carnea de porc la fiecare 45 de minute, aproximativ 6 ore în total. Dacă folosiți fumătorul, după 2 ore așezați carnea de porc în tigaia pentru fumători și umpleți la jumătate cu bulion de pui. (Acest lucru este pentru a preveni uscarea umărului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați mai mult cărbune, după cum este necesar, pentru a menține 225 grade F până la 250 grade F și mai multe așchii de lemn drenate (1/2 cană pentru fumător sau 1 cană pentru grătar cu fiecare adăugare) pentru a menține nivelul de fum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii. Movilă pe platou și aruncă cu cea mai mare parte a sosului de oțet de piper negru, rezervând restul pentru stropirea chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Turnați orice suc din foaia de copt peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1
Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați până se emulsionează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați apă dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Așezați ceapa verde, oțetul, ardeii iute, maioneza, sarea, piperul și uleiul într-un blender și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați varza și ceapa roșie într-un bol, adăugați pansamentul și amestecați până se combină. Îndoiți cilantro și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Stropiți sosul pe partea superioară și inferioară a chiflei. Topiți cocul de jos cu carnea, o altă picătură de sos, Slaw de ceapă verde și terminați cu vârful cocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de roșii hunt's® - fără sare adăugatăsos de roșii hunt's® - fără sare adăugată1parmezan rascârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1cp. legume (de exemplu, spanac)boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi121 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteStoc de pui, dacă este necesarStoc de pui, dacă este necesar2cp. legume (de exemplu, spanac)chile de arbolchile de arbol591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de coriandru proaspăt tocatefrunze de coriandru proaspăt tocate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamMuștar DijonMuștar Dijon3Crustă: firimituri de biscuiți grahammuștar uscatmuștar uscat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde tocata maruntceapa verde tocata marunt3Crustă: firimituri de biscuiți grahamcoriandru măcinatcoriandru măcinat1parmezan raschimen măcinatchimen măcinat121 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteChifle de Hamburger, pentru servireChifle de Hamburger, pentru servire2cp. legume (de exemplu, spanac)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1parmezan rascartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Crustă: firimituri de biscuiți graham4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilamestec de canola / ulei de măslineamestec de canola / ulei de măsline1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline purulei de măsline pur3Crustă: firimituri de biscuiți grahamoregano uscat la soloregano uscat la sol791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPaprika spaniolăPaprika spaniolă3kilogrameumăr de porcumăr de porc1capvarză purpurie, mărunțită finvarză purpurie, mărunțită fin1miciceapă roșie, înjumătățită și feliată subțireceapă roșie, înjumătățită și feliată subțire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin de orezoțet de vin de orez121 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSareSare121 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat2serrano chilesserrano chiles121 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteApă, dacă este necesarApă, dacă este necesar
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate51
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista