Sandwich cu ton și Pesto

Sandwich cu ton și Pesto
Sandwich-ul Tunan și Pesto este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesto de busuioc de bază, castraveți, ton solid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Prevenirea bolii Alzheimer-Sandwich cu ton Ahi cu Pesto de avocado cu spanac, Sandviș cu ton Nicoise cu sandviș subțiază 4, și Pesto Ton pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate32
Revista