Sandwich Cu Mic Dejun Deschis
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cu mic dejun deschis. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 680 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare kosher, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich Cu Smochine Cu Față Deschisă, Sandwich Cu Ou Deschis, și Sandwich Cu Față Deschisă Cu Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o cratiță mică la foc mediu se adaugă uleiul, rozmarinul, crengutele de cimbru, usturoiul și un vârf de sare.
Se încălzește până când usturoiul începe să se rumenească și cimbrul este crocant. Se strecoară uleiul și se scoate cimbrul pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Aruncați rozmarinul și usturoiul, dar rezervați uleiul.
Ungeți o parte a fiecărei bucăți de pâine cu uleiul și așezați-le cu ulei în sus pe un suport de sârmă montat în interiorul unei foi de copt cu părțile laterale. Pe un alt suport de sârmă așezați fâșiile de șuncă de speck și periați partea superioară a fiecăruia cu sirop de arțar.
Coaceți la cuptor până când atât pâinea prăjită, cât și șunca sunt aurii și crocante, aproximativ 10 minute.
Între timp faceți ouăle. Într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare, adăugați câteva linguri de ulei de măsline rezervat. Crăpați fiecare ou peste tigaie și lăsați să se prăjească până când majoritatea albușurilor sunt fierte, aproximativ 4 minute.
Se presară cu sare și se macină sau două de piper, apoi se coboară focul și se acoperă până când vârful ouălor este gătit, dar gălbenușurile nu sunt, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Întindeți o lingură de jeleu de struguri pe partea unsă a fiecărei bucăți de pâine. Se acoperă cu câteva fâșii de pliat peste șuncă, un ou și câteva crenguțe de cimbru prăjit rezervat.
Garnisiți cu parmezanul mărunțit.