Sandvișuri Mexicane Cu Brânză La Grătar
Mexican sandwich-uri cu brânză la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 252 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți unt, pâine, N Salsa groasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sandvișuri Mexicane Cu Brânză La Grătar, Crockpot A Tras Carne De Porc + Brânză De Bere Sandvișuri Cu Brânză La Grătar, și Brânză Mexicană La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la 350 de grade F sau încălziți tigaia de 12 inci la foc mediu. Top 2 felii de pâine cu brânză; acoperiți cu pâinea rămasă.
Într-un castron mic, amestecați untul și amestecul de condimente taco.
Întindeți jumătate de amestec pe o parte a fiecărui sandviș.
Așezați sandvișurile, cu părțile unse în jos, pe plita fierbinte.
Întindeți părțile superioare cu amestecul de unt rămas. Gatiti 5 pana la 7 minute, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti si branza se topeste.
Se servește cu salsa ca o baie.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.