Sandvișuri London Broil cu sos de iaurt-castraveți

Sandvișuri London Broil cu sos de iaurt-castraveți
Sandvișurile London Broil cu sos de iaurt-castraveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, salată verde, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sandvișuri London Broil cu sos de iaurt-castraveți, Sandvișuri London Broil cu maioneză de lămâie, și Londra se fierbe cu sos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Combinați usturoiul și următoarele 3 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de vită. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scoateți carnea de vită din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
4
Se amestecă împreună iaurt și următoarele 3 ingrediente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
5
Carne de vită la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (300 grade până la 350 grade) 7 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Tăiați în felii subțiri.
8
Așezați carnea de vită uniform în centrul rundelor calde de pita. Se acoperă cu amestec de iaurt, salată verde și roșii; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
IaurtIaurt
Carne De VităCarne De Vită
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
RolaRola
9
Garnisiți, dacă doriți, și serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și mirosurile de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe gust, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista