Sandvișurile de porc cu bere și Bourbon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,99 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, usturoi, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Rețete similare sunt Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Sandvișuri De Porc Cu Bere De Rădăcină, și Sandvișuri De Porc Cu Bere De Rădăcină.
Instrucțiuni
1
Combinați boiaua, pudra de ceapă, pudra de usturoi, oregano, cimbru și sare într-un castron mic; condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piper Negru
Praf De Ceapă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Ștergeți Cotletele de porc uscate cu prosoape de hârtie, apoi frecați cu amestec de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Încălziți aproximativ 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Prăjiți Cotletele de porc în loturi până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați Cotletele de porc rumenite într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Ștergeți tigaia curată și încălziți restul de 1 1/2 linguriță de ulei de canola și unt la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, 1/2 sticlă de bere și un vârf de sare până când ceapa este fragedă și ușor rumenită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Unt
Ceapă
Bere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați fum lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum Lichid
7
Întindeți ceapa peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Porc
8
Se amestecă sosul de grătar, berea rămasă, sosul Worcestershire, usturoiul, bourbonul și sosul fierbinte într-un castron; se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos De Grătar
Sos Fierbinte
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Usturoi
Bere
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Gatiti carnea de porc la foc mic pana cand este foarte frageda, aproximativ 8 ore. Tăiați și împărțiți carnea de porc peste rulouri pentru a face sandvișuri.