Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, Praz Pentru Copii La Grătar, Usturoi Verde Și Sandvișuri De Miel Fript, și Sandvișuri De Miel La Grătar.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fante de 1/2 inch peste tot mielul. Introduceți felii de usturoi în fante.
Presărați mielul cu sare și piper, apoi ierburi, presând ierburile pentru a adera. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Așezați ceapa verde într-o tigaie mare.
Stropiți 1/4 cană de ulei peste ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Se presară sare și piper.
Tăiați bucățile de baghetă orizontal în jumătate.
Periați părțile tăiate ale pâinii cu restul de 3 linguri de ulei.
Grătar de miel până când termometrul de carne introdus în cele mai groase registre de piese 135 F. pentru mediu-rar, întorcându-se ocazional, aproximativ 30 de minute.
Transferați pe platou și cort cu folie.
Lăsați să stea 10 minute. Lucrând în loturi, aranjați ceapa verde într-un singur strat pe grătar. Grătar până începe să se rumenească, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați la placa de tăiere. Baghetele la grătar, tăiate cu fața în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Tăiați mielul în diagonală în felii subțiri.
Se servește cu ceapă verde, bucăți de baghetă, Aioli, sos de ardei gras roșu și tapenadă.