Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar

Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, Praz Pentru Copii La Grătar, Usturoi Verde Și Sandvișuri De Miel Fript, și Sandvișuri De Miel La Grătar.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fante de 1/2 inch peste tot mielul. Introduceți felii de usturoi în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Presărați mielul cu sare și piper, apoi ierburi, presând ierburile pentru a adera. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IerburiIerburi
MielMiel
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
4
Așezați ceapa verde într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Stropiți 1/4 cană de ulei peste ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Tăiați bucățile de baghetă orizontal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
8
Periați părțile tăiate ale pâinii cu restul de 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Grătar de miel până când termometrul de carne introdus în cele mai groase registre de piese 135 F. pentru mediu-rar, întorcându-se ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Transferați pe platou și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Lăsați să stea 10 minute. Lucrând în loturi, aranjați ceapa verde într-un singur strat pe grătar. Grătar până începe să se rumenească, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Transferați la placa de tăiere. Baghetele la grătar, tăiate cu fața în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Se toacă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
14
Se pune în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Tăiați mielul în diagonală în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
16
Se servește cu ceapă verde, bucăți de baghetă, Aioli, sos de ardei gras roșu și tapenadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ceapa VerdeCeapa Verde
BaguetteBaguette
SosSos
AioliAioli
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate96
Revista