Sandvișuri cu șuncă și Manchego cu gem de roșii

Sandvișuri cu șuncă și Manchego cu gem de roșii
Sandvișurile cu șuncă și Manchego cu gem de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 529 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rulouri sandwich, gem de roșii, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Dulceata de rosii dulce si picanta, Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic, și Prosciutto, smochine proaspete și sandvișuri Manchego.

Instrucțiuni

1
Feliați rulourile pe jumătate orizontal și întindeți jumătățile superioare generos cu gem de roșii. Pe jumătatea inferioară a fiecărei role, stratificați în mod egal șuncă, brânză și frunze de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
GemGem
2
Așezați partea superioară a ruloului pe umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista