Sandvișuri cu cârnați italieni de casă
Sandvișurile cu cârnați italieni de casă sunt un fel principal mediteranean. O porție conține 753 de calorii, 29 g de proteine și 48 g de grăsimi. Această rețetă servește 6 și costă 2,74 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, ceapă, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri de casă pentru mic dejun cu cârnați de casă de arțar, ou și brânză, Sandvișuri cu cârnați italieni și Cele mai bune sandvișuri cu cârnați italieni.
Instrucțiuni
Puneți cârnații într-o cratiță mare; adauga bere. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se acopera si se fierbe 8-10 minute sau pana cand carnea nu mai este roz.
Între timp, într-o tigaie mare, căliți ardeii verzi și ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoi, gătiți încă 1 minut.
Adăugați roșia, sare și piper; căldură prin.
Scurgeți și aruncați berea. Prăjiți cârnații, acoperiți, la foc mediu direct timp de 4-5 minute sau până se rumenesc, întorcându-le din când în când.
Serviți pe chifle cu amestec de ardei verde și brânză.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Capraia Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Capraia Chianti Classico]()
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aroma intensa si bogata, vinoasa, bazata pe fructe. Note placute de cirese, racoritoare si bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.