Sandvișuri cu ceai de somon afumat
Rețeta Sandvișuri cu ceai cu somon afumat se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 32 de porții cu 115 calorii, 3 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați ceai verde, pâine sănătoasă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 16%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum sandvișuri cu ceai cu somon afumat, sandvișuri cu ceai cu somon afumat și sandvișuri cu ceai cu somon afumat și mărar.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru untul cu ierburi, combinați toate ingredientele de unt într-un mixer prevăzut cu un accesoriu de paletă. Bateți până se amestecă, dar nu bateți.
Pentru sandvișuri, puneți magazinul să felieze pâinea pe lungime, pe o mașină de feliere, în felii groase de 1/4 inch. (Dacă acest lucru nu este posibil, îl puteți tăia în cruce cu un cuțit foarte ascuțit.)
Întindeți 8 felii de pâine și întindeți-le pe toate cu un strat subțire de unt de plante.
Pune somonul afumat pe 4 dintre felii. Acoperiți cu celelalte 4 felii de pâine, cu untul în jos.
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt și înfășurați cu plastic. Se da la frigider pana untul este foarte rece.
Așezați sandvișurile pe o masă de tăiat. Cu un cuțit foarte ascuțit, tăiați crustele, tăiați fiecare sandviș mare în jumătate în cruce și apoi tăiați fiecare jumătate în diagonală de două ori pentru a face un total de 8 triunghiuri mici. (Dacă pâinea a fost tăiată în cruce, urmați instrucțiunile de asamblare, apoi tăiați crustele și tăiați în diagonală, de două ori, pentru a face 4 triunghiuri mici.)
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sandwich-ul cu ceai funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat pentru sărbători memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu un fler de gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.