Sandvișuri cu banane PB congelate

Sandvișuri cu banane PB congelate
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 9 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână banane, unt de arahide cremos, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Banane Umplute Congelate, Sandvișuri De Înghețată Bananan Congelate, și Sandvișuri Cu Iaurt Congelat.

Instrucțiuni

1
Amestecați untul de arahide și mierea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Răspândiți aproximativ 1 lingură de amestec de unt de arahide pe fiecare din 10 grahams; top cu felii de banane și grahams rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
(carton Bloc)(carton Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Congelați cel puțin 1 oră. Înfășurați individual și păstrați-l în congelator timp de până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista