Sandvișuri Benedict cu ouă în cuib
Dacă 91 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., sandvișurile Benedict cu ouă într-un cuib ar putea fi uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 302 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, gălbenușuri de ou, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado, Ouă Benedict Sandwich-Uri, și Ouă Benedict Waffle Sandwich-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sosul olandez: umpleți o cratiță mare la un sfert din drum cu apă și aduceți la foc mic la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte, aproximativ 2 minute.
Adăugați slănina canadiană și gătiți, răsturnând la jumătate, până când se încălzește și se rumenesc ușor pe ambele părți, aproximativ 2 minute în total.
Se scoate pe o farfurie mică și se acoperă cu folie de aluminiu pentru a se încălzi; pus deoparte. Rezervați tigaia.Folosiți un tăietor rotund de 2 inci pentru a tăia o gaură din centrul fiecărei jumătăți inferioare a brioșelor (partea de jos este jumătatea mai mare, de obicei cu făină de porumb lipită de ea); pune deoparte.Topiți untul în tigaie la foc mediu până la spumare.
Adăugați cele 4 jumătăți de brioșe cu găurile, tăiate în jos. Crăpați un ou în fiecare gaură (este în regulă dacă oul trece peste brioșă), condimentați cu sare și piper și gătiți netulburat până când fundul se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute.Folosind o spatulă plată, răsturnați brioșele și acoperiți cu slănina rezervată. Gatiti pana cand a doua parte este maro aurie, aproximativ 2 minute mai mult pentru galbenusurile semirunny.
Scoateți pe o suprafață de lucru, ținând slănina cu părțile în sus.Lingurați aproximativ 1 1/2 linguri de hollandaise cald pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de brioșă rămase, întinzându-l într-un strat uniform. Închideți sandvișurile astfel încât să fie cu ou în sus, înfășurați în hârtie pergament sau folie și serviți imediat.