Sandvișuri Afumate Cu Somon Și Nasturel
Sandvișurile afumate cu somon și Nasturel sunt un pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 47 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați capere, muștar dijon, somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Sandvișuri cu ceai de păstrăv afumat și Nasturel, Somon afumat & Nasturel pinwheels, și Latkes De Cartofi Cu Nasturel, Somon Afumat Și Salată De Avocado.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Se amestecă caperele.
Tăiați fiecare bucată de pâine cu un tăietor rotund de 3 inci; întindeți aproximativ 2 lingurițe de amestec de brânză pe 12 runde. Se acoperă uniform cu somon și Nasturel.
Așezați restul de 12 runde de pâine deasupra năsturelului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau